Het Streekmuseum in de winter

Winterstop

Na een mooi seizoen met o.a. een expositie over de watersnoodramp en de retrotentoonstelling in de Maand van de Geschiedenis is het museum tot en met februari 2018 gesloten op reguliere tijden. Tijdens deze winterstop is het helaas niet mogelijk om op individuele basis een bezoek te brengen. Wel kunt u middels telefonische afspraak of via ons contactformulier een groepsbezoek plannen.

Activiteiten in de winter

Gedurende de wintermaanden kunt u gewoon onze kinderfeestjes boeken en ook schoolbezoeken blijven tijdens de winterstop mogelijk. Ook organiseren wij in december onze jaarlijkse nostalgisch gezellige winterdag. De winterstop is dus zeker geen winterslaap! Blijf via de site en onze social media kanalen op de hoogte.

Virtual reality

Tijdens de wintermaanden bereiden wij ons voor een de opening van een nieuwe afdeling in 2018. Vanaf het nieuwe museumseizoen zal in ons museum een heuse virtual reality afdeling aanwezig zijn. Beleef zo onze eilandverhalen zelf door een tijdreis te maken naar de winter van 1953, toen het noodlot op ons eiland toesloeg.

Mogelijkheden buiten openingstijden

Buiten de reguliere openingstijden is een groepsbezoek op afspraak mogelijk. Ook is het mogelijk om in het museum kinderfeestjes te vieren of met een klas het museum te bezoeken.