Kinderfeestje

De schat van kapitein Zeebeer

In de zestiende eeuw leefde er een piraat. Zijn naam was Rooie Klaas. In opdracht van de koning van Denemarken roofde, kaapte en plunderde hij alle schepen die hij tegenkwam. Niemand was voor hem veilig. Op een dag roofde hij de schat van kapitein Zeebeer. Tot op de dag van vandaag weet niemand waar die schat gebleven is...

Maar... Eens ontdekte Rooie Klaas tijdens een van zijn kaperstochten een droogvallende plaat voor de haven van Goedereede. Die plaat werd ingedijkt en de polder draagt tot op de dag van vandaag de naam van onze piraat: Rooklaaspolder. Ligt de schat van kapitein Zeebeer dan misschien op Goeree-Overflakkee?

Praktische informatie

De spannende geschiedenis van piraat Rooie Klaas komt tot leven tijdens het kinderfeestje in het Streekmuseum. Het museum heeft er een film voor laten maken. Daarnaast is er een speurtocht naar de schat van kapitein Zeebeer. De kinderen kunnen schrijven met een ganzenveer en krijgen uiteraard wat te drinken met wat lekkers.

Duur: 1,5 uur
Doelgroep: kinderen uit groep 3 t/m 6<b/
Aantal: max. 10 kinderen
Kosten: € 7,50 per kind, begeleiders GRATIS!
Boekingen: 0187 – 483778, 06 52 15 31 69 of door onderstaand formulier in te vullen

Uiteraard is het ook mogelijk om een gewone rondleiding door het museum te boeken. De kosten hiervoor zijn gelijk aan die van de genoemde speurtocht.

Boek nu jouw kinderfeestje!

Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:
-
Aantal kinderen:*
Gewenst programma:*
Aanvullende opmerkingen/wensen:
Leeftijd jarige:
Voorkeursdatum:*
Tijd:*
 : 
Aantal begeleiders:*
Veiligheidscontrole: