Waar het land het water raakt; een educatief project

Al in bezit van een inlogcode? Log dan hiernaast in voor de materialen.

Waar het water het land raakt' is een lesvervangend project voor leerlingen uit groep 5 en 6 van het primair onderwijs. De kinderen leren aan de hand van Kees het koeienwachtertje en Hans het kofjekokertje over de geschiedenis van de landbouw en visserij op Goeree-Overflakkee.

De spullen waarmee ze werkten en speelden zitten in een leskist. De bijbehorende lessenserie met informatie in woord en beeld en opdracht kaarten zijn te downloaden. Het Streekmuseum vertelt zo de Eilandverhalen heel concreet en wil hoofd, hart en handen aanspreken.

Scholen kunnen zich aanmelden via het speciale formulier voor schoolbezoeken. Kies bij 'gewenst programma' voor de leskist. Na aanmelding en betaling (een bedrag per leerling en een borgsom) krijgt u een inlogcode die toegang geeft tot het lesmateriaal. De tweedelige leskist is op te halen bij het Streekmuseum. U brengt die terug, wanneer u het museum bezoekt.

Scholen kunnen zich aanmelden middels het speciale formulier voor schoolbezoeken. Kiest u bij het te volgen programma voor de leskist. Na aanmelding ontvangt de school een speciale inlogcode die toegang geeft tot het lesmateriaal.

Nog geen inlogcode? Boek nu uw museumles!

Naam school:*
Plaats school:*
Naam:*
Functie:*
E-mail:*
Telefoonnummer:
-
Gewenst programma:*
Schooltype:*
Voorkeursdatum:*
Tijd:*
 : 
Aantal leerlingen:*
Aantal begeleiders:*
Aanvullende opmerkingen/wensen:
Vink dit aan: